Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Laminaat
Filteren
EIGENSCHAPPEN
PRIJS
MODEL
UITVOERING
KLEUR
DIKTE
MERK
GARANTIE
GEBRUIKERSKLASSE


Toon resultaten (407)
Sorteren
Toon resultaten

Bekijk al ons laminaat


Ontdek het mooiste laminaat.

Wij geloven dat voorbereiding net zo belangrijk is als het kopen van de juiste laminaatvloer. Dit maakt onze website zo bijzonder. Wij zijn pionier in de manier waarop wij onder andere Quickstep, Meister, Beautifloor en Ambiant laminaat tonen.
Lees verder

Ontdek het mooiste laminaat.

Wij geloven dat voorbereiding net zo belangrijk is als het kopen van de juiste laminaatvloer. Dit maakt onze website zo bijzonder. Wij zijn pionier in de manier waarop wij onder andere Quickstep, Meister, Beautifloor en Ambiant laminaat tonen. Het gaat niet alleen om de prijs maar om het gehele plaatje. Wij zullen er alles aan doen om je overal mee te helpen. Is het moeilijk een keuze te maken in het uitgebreide assortiment laminaatvloeren, ondervloeren en plinten snappen wij dat. Er zijn duizenden mogelijkheden om uit te kiezen maar voor elke klant met een bepaalde woonwens zijn er maar enkele de juiste. Wij weten wat voor jouw woonsituatie en smaak de beste vloer is.

De 3 belangrijkste redenen waarom jij graag onze klant wilt zijn, worden en blijven: Wij zijn een gespecialiseerd vloerenbedrijf dat al 15 jaar online de beste laminaat en PVC vloeren verkoopt. 15 jaar online verkoopervaring en laminaatkennis houdt in dat wij alle ins en outs van elk merk en elke laminaatvloer kennen.
Je hebt direct toegang met ons, zowel in persoon in onze showroom op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur als telefonisch, online per chat of WhatsApp dagelijks van 08.00 uur tot 22.00 uur, zodat we jou tijdens het hele proces kunnen begeleiden. Wij verzorgen alles zelf voor onze klanten: de bestelling, het transport, en indien gewenst het leggen van jouw vloer. Selecteer de laminaatvloer van jouw keuze. en bekijk de sfeerfoto’s en de details van het laminaat.

Combinatie korting
De prijs van de ondervloer is vaak goedkoper in combinatie met aankoop van een laminaatvloer.
Plaats de laminaatvloer + ondervloer in de winkelmand en bekijk de aanbiedingsprijs van de ondervloer.

Wij bieden meer dan alleen laminaat. Met ons uitgebreide assortiment van passende plinten en accessoires kan je jouw laminaat en PVC vloer tot in de puntjes afwerken. Wij hebben alles wat nodig is om een laminaatvloer perfect te leggen, af te werken en te onderhouden. Daarnaast hebben wij de originele Quickstep plinten en Meister plinten in identieke kleur van het laminaat, een geschikte ondervloer voor elke wens en het juiste gereedschap voor het plaatsen van het laminaat.

Bovendien kan je altijd rekenen op de hulp van onze laminaat experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp of chat en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies! Je bent bij ons op het juiste adres! Inklappen

Laminaat


Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 655 beoordelingen


Betaalmogelijkheden