Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
YouTube
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Laminaat
Filteren
EIGENSCHAPPEN
PRIJS
MODEL
UITVOERING
KLEUR
DIKTE
MERK
GARANTIE
GEBRUIKERSKLASSE


Toon resultaten (405)
Sorteren
Toon resultaten

Quickstep laminaat voor de rest van je leven.

Wij horen iedere dag positieve reacties over de kwaliteit van Quickstep laminaat van klanten die een Quickstep laminaatvloer bezitten. Vele zijn op zoek naar een laminaat voor een verbouwing of aankoop van een nieuwe woning. De eerste keuze is dan altijd een nieuwe Quickstep laminaatvloer en dat is een groot compliment voor de laminaat specialist uit België. Een fan van Quickstep ben je voor het leven.
Lees verder over Quickstep laminaat
Largo laminaat


Meer weergevenDe vele gezichten die Quickstep laminaat

Aantrekkelijk, betrouwbaar en makkelijk in omgang zijn zomaar een paar eigenschappen die je niet snel bij een laminaatvloer verwacht maar toch is dit een realistische omschrijving van Quickstep laminaat. Aantrekkelijk door de bijzondere decoren en afwerking van alle Quickstep collecties. Betrouwbaar door de bewezen lange levensduur en een gemiddelde garantie van 25 jaar. Makkelijk in omgang staat voor het gemak waar Quickstep laminaat mee gelegd worden en het eenvoudige onderhoud.

Quickstep is veel meer dan laminaat alleen

Quickstep had al snel door dat het produceren van een perfecte laminaatvloer niet voldoende was om het gevoel te ervaren van een complete vloer. Quickstep heeft een aantal unieke ondervloeren ontwikkeld waardoor er voor elke toepassing een perfecte ondervloer beschikbaar is. Laminaat in combinatie met vloerverwarming gaat perfect met Quickstep Silent Walk. Een aangenaam geluid tijdens het lopen op het laminaat bereik je door Quickstep UniSound toe te passen.

De afwerking van een vloer beschrijft de kwaliteit van het laminaat en het vakmanschap waarmee deze gelegd is. Quickstep heeft plinten ontwikkeld die perfect passen bij iedere collectie. Mooi zijn de hoge rechte Largo plinten die door het formaat perfect passen bij de lange en brede laminaatplanken van de Quickstep Largo collectie. Tegelijkertijd heeft Quickstep ook gedacht aan de afwerking van het laminaat en speciaal op de moeilijke plekken zoals het afwerken bij deurkozijnen, leidingen of tegen bestaande muurplinten.

Onverwoestbaar laminaat van Quickstep

Innovatief vanaf het eerste moment. Quickstep heeft als eerste fabrikant een kliksysteem voor laminaat ontwikkeld en dat is ook direct de beste!

Een tweede mijlpaal is de Quickstep Impressive collectie die weer twee bijzondere eigenschappen aan een laminaatvloer toevoegt. De print van het laminaat loopt door in de voegen van het laminaat wat het onderscheiden tussen laminaat en een massieve vloer onmogelijk maakt. De andere nieuwe eigenschap is dat de vloer volledig waterdicht is en op de ouderwetse schrob manier schoongemaakt kan worden.

Nieuw in de collectie is de Quickstep Majestic collectie. Prachtige lange laminaatplanken van 205 cm lengte en 24 cm breed. De decoren zijn er in 10 varianten en allemaal even mooi. De print van het laminaat loopt door en ook deze Majestic laminaatvloer is waterdicht.

Compleet Quickstep laminaat assortiment

Het volledige assortiment van Quickstep is te bezichtigen in onze showroom in Wormerveer op grote laminaat stalen. Plinten, profielen en alle mogelijke afwerking staan uitgestald met duidelijke omschrijving.

Bovendien kan je altijd rekenen op de hulp van onze Quickstep experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s ’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies! Je bent bij ons op het goede adres!

Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 712 beoordelingen


Betaalmogelijkheden