Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
YouTube
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Betalen

Betaalmogelijkheden


Betaalwijze

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken uit betalen bij aflevering of betalen met iDeal met extra betalingskorting. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de vloer of toebehoren zijn besteld. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal. Betalen bij aflevering kan contant of via een mobiel pinapparaat. Aanbetaling is niet nodig.


iDeal

iDeal logo Heb je een internetbankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je waarschijnlijk ook toegang tot iDEAL, de veilige manier van betalen op internet. Waarom kiezen voor iDEAL?


iDeal PIN

PIN / Gepast contant

Betalen door PIN of gepast contant is ook mogelijk. Betalen met PIN is bij voordeeldeuren gratis.


Prijs inclusief BTW

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en zijn geldig voor zowel particulier als aannemer. Wij hanteren vaste lage prijzen wat inhoudt dat de aangeboden prijs direct onze laagste prijs is en extra korting niet mogelijk is.


Veilig betalen

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken voor aanbetaling of volledige betaling van het orderbedrag. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling is bijgeschreven. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal te maken waarbij de benodigde gegevens direct zijn ingevuld.


Overzichtelijk

Na het afronden van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging in je mail waarop duidelijk is vermeld wat je besteld hebt, het afleveradres en jouw persoonlijke gegevens. Wil je dit achteraf wijzigen, stuur een mail met je ordernummer en wij passen het voor je aan.


Alternatieve betaalwijze

Is de iDeal betaling niet gelukt, dan vind je op de orderbevestiging alle gegevens die nodig zijn om de betaling via een overboeking te kunnen doen.


Terug


Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 712 beoordelingen


Betaalmogelijkheden