Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
YouTube
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Laminaat
Filteren
EIGENSCHAPPEN
PRIJS
MODEL
UITVOERING
KLEUR
DIKTE
MERK
GARANTIE
GEBRUIKERSKLASSE


Toon resultaten (405)
Sorteren
Toon resultaten

Meister laminaat

Meister laminaat neemt het grootste gedeelte van onze showroom in beslag en dat is niet voor niets. Grote stalen zijn beschikbaar in alle Meister laminaat decoren die in elke hoek van de showroom gelegd kunnen worden. In het lichte of donkere gedeelte, tegen een schuifdeurkast of onder een radiator. Wij zijn ervan overtuigd dat de keuze voor het juiste laminaat de basis legt voor de sfeer waarin je je thuis voelt. En waar anders is dat belangrijker dan in je eigen huis?
Lees verder over Meister laminaat
LL 250 6380


Meer weergeven

Lekker thuiskomen

Juist dat bijzondere gevoel heeft Meister vertaald in de decoren van de Meister Melango LD 300 collectie, de Meister LB 85 tegellaminaat collectie en de nieuwste Meister Silent Touch DD 300 collectie. Stuk voor stuk bijzondere Meister laminaatvloeren, welk decor je ook kiest.
Met hetzelfde gemak hadden we andere collecties van Meister kunnen noemen, met allemaal hun eigen specificaties en bijzonderheden. We informeren je graag in onze showroom zodat jezelf kunt ervaren dat Meister laminaatvloeren maakt van uitzonderlijke kwaliteit met een unieke uitstraling.

Perfecte afwerking

Een mooie laminaatvloer verdient een mooie afwerking vindt Meister en daar zijn wij het roerend mee eens. Meister heeft voor de perfectionist een complete selectie plinten en accessoires ontwikkeld om de laminaatvloer perfect af te kunnen werken. De plinten zijn simpel te monteren door middel van uitgekiende clips die vooraf tegen de muur worden gemonteerd. Ook profielen om de Meister vloer af te werken bij bijvoorbeeld een wc of badkamer zitten in het assortiment. En allemaal in identiek decor van het laminaat.

Nadelen van Meister laminaat

Het enige wat wij konden vinden is: Meister laminaatvloeren moeten geplaatst worden en kost ondanks het handige kliksysteem wat kostbare vrijetijd. Een ander nadeel is de prijs van de Meister laminaatvloeren. Maar de oplossing is voorhanden!
Wij nemen graag de zorg voor het plaatsen van de Meister vloer uit handen tegen een scherp tarief. Het nadeel van de hoge prijs compenseren we door een gratis maar kwalitatieve ondervloer mee te leveren (Bluefloor) of een extra korting te verlenen.

Informatie over Meister laminaatvloeren

Wij bieden meer dan alleen laminaat. Je kan altijd rekenen op de hulp van onze Meister experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s ’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies!
Je bent bij ons op het goede adres!

Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 711 beoordelingen


Betaalmogelijkheden