Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Plinten  >  QuickStep Incizo profiel

QuickStep Incizo profiel

Incizo profiel
 X € 25,80 
25,80
Bassisprofiel 7 mm
 X € 29,95 
0
Bassisprofiel 8 mm
 X € 29,95 
0
Bassisprofiel 9.5 mm
 X € 29,95 
0
Montagekit One 4 All
 X € 12,50 
0
Totaalprijs € 25,80


Plaats in winkelmand

Productinformatie

Quickstep Incizo profiel


Een Quickstep laminaatvloer is makkelijk af te werken met een multifunctioneel Incizo profiel van Quickstep. Een Incizo profiel is 4 profielen in 1. Wel zo makkelijk en efficiƫnt om het maximale uit een profiel te halen. Een Incizo profiel wordt geleverd inclusief een beve.... Lees verder

Quickstep Incizo profiel


Een Quickstep laminaatvloer is makkelijk af te werken met een multifunctioneel Incizo profiel van Quickstep. Een Incizo profiel is 4 profielen in 1. Wel zo makkelijk en efficiƫnt om het maximale uit een profiel te halen. Een Incizo profiel wordt geleverd inclusief een bevestigingsrail en een speciaal mesje om het profiel eenvoudig de juiste vorm te geven.

Quickstep Incizo als uitzettingsprofiel


Op plaatsen waar de maximale lengte van het plaatsen van de vloer is bereikt of waar een overgang gemaakt moet worden naar een vloer p gelijke hoogte is een uitzettingsprofiel nodig. Het incizo profiel wordt aan beide zijde ingesneden zodat er een T-profiel ontstaat.

Quickstep Incizo als eindprofiel


Waar een laminaatvloer moet eindigen met een uitzettingsvoeg. Maar geen plaatst is voor een Quickstep muurplint of multistrip is een Incizo profiel een goede oplossing. Het incizo profiel wordt aan de schuine zijde ingesneden zodat er een eindprofiel ontstaat.

Quickstep Incizo als aanpassingsprofiel


Laminaat sluit ook regelmatig aan op tapijt of vloertegels en zijn niet gelijk in hoogte zijn en afwerken moet snel, stevig en in stijl gebeuren. Het incizo profiel wordt dan aan de rechte zijde ingesneden zodat er een overgangs of aanpassingsprofiel ontstaat met een schuine kant.

Quickstep Incizo als trapafwerking


In combinatie met een aluminium basisprofiel is het Incizo profiel perfect te gebruiken om een trap of border af te werken met laminaat. In de meegeleverd e gebruiksaanwijzing staat uitgebreid omschreven hoe het Incizo profiel te gebruiken.

Quickstep Incizo eigenschappen:


+ Prijs per lengte van 215 cm
+ Inclusief montageprofiel en mesje
+ Afmeting 2150 x 48 x 13 mm (l x b x d)
+ Beschikbaar in alle Quickstep decoren
+ Gemiddelde levertijd 3 werkdagen

Tip!

- Kom eens kijken in onze showroom en laat u informeren over alle mogelijkheden die Quickstep Incizo profielen kunnen bieden.
Inklappen

Waarom Voordeellaminaatvloeren?

Waarom Voordeellaminaatvloeren  Teveel besteld? Gratis retourservice Waarom Voordeellaminaatvloeren  Uitstekende service met scherpe prijs Waarom Voordeellaminaatvloeren  Gratis binnen afgeleverd vanaf € 500,- Waarom Voordeellaminaatvloeren  Betaal bij aflevering of 2% iDealkorting

Incizo profiel artikelenAlle plinten
Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 647 beoordelingen


Betaalmogelijkheden