Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Laminaat  >  QuickStep Majestic  >  Valley Eik Licht Beige Mj 3554

QuickStep

Majestic Valley Eik Licht Beige Mj 3554Adviesprijs € 48,95 m²
Onze prijs € 43,95 m²
Prijs per pak van 2.952 m²€ 129,75 pak
Oppervlakte m²
Aantal pakken
(Tip: bereken 5% extra in verband met snijverlies)
Prijs per pak € 129,75

Plaats in winkelmand

9.5 / 10

680 reviews
Jouw aankoop is Beschermd


Waarom Voordeellaminaatvloeren?

Waarom Voordeellaminaatvloeren  Teveel besteld? Gratis retourservice Waarom Voordeellaminaatvloeren  Uitstekende service met scherpe prijs Waarom Voordeellaminaatvloeren  Bezorging tot achter de voordeur Waarom Voordeellaminaatvloeren  Betaal bij aflevering of 2% iDealkorting

Technische informatie
Levertijd 2 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 25 jaar
Gebruikersklasse AC4 - Klasse 32
Afmetingen (l x b x d) 2050 x 240 x 9.5mm
EAN nummer 5415125628421
Matlook
Vloerverwarming
Waterbestendig
Warmteweerstand 0.061 m² K/W
Planken per pak 6

Teveel besteld? Gratis retour!

QuickStep Majestic download(s)

PDF logo QuickStep laminaat brochure

Quickstep Majestic, de mooiste laminaatvloer ooit!

De mooiste laminaatvloer op dit moment met veel bijzondere eigenschappen. De Quickstep Majestic Valley Eik Licht Beige Mj 3554 is niet van een echte vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de Quickstep Valley Eik Licht Beige Mj 3554 vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Gewoon alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen.

De extra lange lengte van de laminaatplanken van 205 cm en de breedte van 24 cm geven de vloer de uitstraling die uniek is voor een laminaatvloer vloer. Nieuw van Quickstep is de Scratch Guard technologie dat de toplaag van Quickstep Majestic laminaatvloer tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.

Quickstep levert alle muurplinten in identiek Quickstep Majestic Valley Eik Licht Beige Mj 3554 decor om uw laminaatvloer perfect af te werken. Een mooi alternatief zijn afgelakte muurplinten. Zijn de muren al voorzien van muurplinten, dan wordt de zwelruimte tussen het laminaat en de muur afgewerkt met universele plakplinten in identiek decor als de QuickStep Majestic laminaatvloer.

Ontdek de beste ondervloer op onze informatieve ondervloeren pagina. Een standaard QuickStep ondervloer is al leverbaar vanaf € 1.66 m².
Kom eens kijken in onze showroom in Wormerveer om de kwaliteit en nieuwe decoren van de Quickstep Majestic vloeren te ervaren.


QuickStep Majestic decoren
Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 680 beoordelingen


Betaalmogelijkheden