Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
YouTube
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Pvc  >  MeisterDesign Life DD 800 laminaat | Voordeellaminaatvloeren

MeisterDesign Life DD 800


MeisterDesign, revolutionair op het gebied van PVC.


De eerste en enige vinylvloer zonder vinyl. Mèt alle voordelen, zonder alle nadelen. Milieuvriendelijk. Multifunctioneel. Eenvoudig schoon te houden. Modieus. De belangrijkste kenmerken van een vloer. De designvloer van Meister heeft het allemaal en nog veel meer. De eerste vloer op de markt die een geschikte vloer in dezelfde... Lees verder

MeisterDesign, revolutionair op het gebied van PVC.


De eerste en enige vinylvloer zonder vinyl. Mèt alle voordelen, zonder alle nadelen. Milieuvriendelijk. Multifunctioneel. Eenvoudig schoon te houden. Modieus. De belangrijkste kenmerken van een vloer. De designvloer van Meister heeft het allemaal en nog veel meer. De eerste vloer op de markt die een geschikte vloer in dezelfde kleur in elke ruimte in je huis aanbied. In de badkamer en de hal een waterbestendige vloer. In de woonkamer een geluiddempende vloer voor een ideale sfeer. In de slaapkamer een zeer comfortabele vloer om met blote voeten op te lopen. Geen enkel probleem voor MeisterDesign.

18 prachtige decors zijn er elk in drie verschillende productopbouwtypen waardoor er in elke ruimte van je huis een geschikte vloer is. Hierdoor kun je met de MeisterDesign als eerste op de markt je hele huis in dezelfde kleur hullen. Van watervast tot extra comfortabel, alles is verkrijgbaar. MeisterDesign is werkelijkwaar geschikt voor alle omgevingen. Dankzij de gebruiksklasse 23/33 is de vloer ook voor een zakelijke omgeving een uitstekende keuze.

Een ander uniek punt is dat dit de eerste PVC-vloer is zonder PVC. PVC staat voor PolyVinylChloride, een chemische stof die soms weekmakers kunnen bevatten. Deze vloer is ontworpen voor mensen die groen belangrijk vinden. De vloer is gemaakt van gerecycled materiaal en bevat geen enkele stof die als schadelijk beschouwd kan worden. Goed voor het milieu dus! Daarom bij Meister geen vinyl of PVC in de vloer, zonder de nadelen maar met alle voordelen ervan: onderhoudsgemakkelijk, extreme bestendigheid, robuust en watervast.

MeisterDesign Life DD 800
Een echte allrounder.
Vuil en water zijn geen probleem voor de MeisterDesign Life. Ook sterk zonlicht kan deze designvloer moeiteloos aan. In principe is deze vloer doordat hij ook waterdicht is geschikt voor badkamers en alle soorten woonruimtes. Vanwege de onverwoestbaarheid van deze vloer is hij in het bijzonder geschikt in ruimtes met een directe verbinding naar buiten, of bijvoorbeeld voor serres. .

De Meister Designfloor is er in drie verschillende types. Voor iedere ruimte is er een geschikt type. De MeisterDesign Life vloer is perfect geschikt voor in de badkamer. De vloer is speciaal ontworpen om extreme omstandigheden aan te kunnen. De vloer verdraagt ook moeiteloos veel zonlicht dus een goede keuze voor in de serre. Ook is de vloer zeer stil door het SilentTouch®-oppervlak. Omdat hij zo allesbestendig is, is deze vloer geschikt voor alle woon- en slaapkamers, maar in het bijzonder in ruimtes die aan extreme omstandigheden blootgesteld worden.

Als je voor een vloer met een luxueuze uitstraling wilt gaan dan is de MeisterDesign Flex Eik Oud Hout leemgrijs een goede keuze. Ga je liever voor een apart design dan past de Cabin Board 6991 perfect bij je. De garantie is 25 jaar.


Inklappen

Selecteer een decor


Deur MeisterDesign
Life DD 800
Cabin Board 6991
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Desert Oak 6998
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Eik Arctic-wit 6995
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Eik Greige 6959
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Eik Lakeside 6990
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Eik Oud Hout leemgrijs 6986
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Golden Oak 6999
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Polar Eik 6994
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Wilde Eik grijs 6977
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Zomereik Natuur 6983
€ 68,95

Deur MeisterDesign
Life DD 800
Zomereik Pure 6985
€ 68,95


Waarom Voordeellaminaatvloeren?


Waarom Voordeellaminaatvloeren  Teveel besteld? Gratis retourservice Waarom Voordeellaminaatvloeren  Uitstekende service met scherpe prijs Waarom Voordeellaminaatvloeren  Gratis binnen afgeleverd vanaf € 500,- Waarom Voordeellaminaatvloeren  Betaal bij aflevering of 2% iDealkorting
Terug


Handig om te weten

Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 704 beoordelingen


Betaalmogelijkheden