Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Pvc  >  MeisterDesign Flex DD 400 laminaat

MeisterDesign Flex DD 400


MeisterDesign, revolutionair op het gebied van PVC.


De eerste en enige vinylvloer zonder vinyl. Mèt alle voordelen, zonder alle nadelen. Milieuvriendelijk. Multifunctioneel. Eenvoudig schoon te houden. Modieus. De belangrijkste kenmerken van een vloer. De designvloer van Meister heeft het allemaal en nog veel meer. De eerste vloer op de markt die een geschikte vloer in dezelfde... Lees verder

MeisterDesign, revolutionair op het gebied van PVC.


De eerste en enige vinylvloer zonder vinyl. Mèt alle voordelen, zonder alle nadelen. Milieuvriendelijk. Multifunctioneel. Eenvoudig schoon te houden. Modieus. De belangrijkste kenmerken van een vloer. De designvloer van Meister heeft het allemaal en nog veel meer. De eerste vloer op de markt die een geschikte vloer in dezelfde kleur in elke ruimte in je huis aanbied. In de badkamer en de hal een waterbestendige vloer. In de woonkamer een geluiddempende vloer voor een ideale sfeer. In de slaapkamer een zeer comfortabele vloer om met blote voeten op te lopen. Geen enkel probleem voor MeisterDesign.

18 prachtige decors zijn er elk in drie verschillende productopbouwtypen waardoor er in elke ruimte van je huis een geschikte vloer is. Hierdoor kun je met de MeisterDesign als eerste op de markt je hele huis in dezelfde kleur hullen. Van watervast tot extra comfortabel, alles is verkrijgbaar. MeisterDesign is werkelijkwaar geschikt voor alle omgevingen. Dankzij de gebruiksklasse 23/33 is de vloer ook voor een zakelijke omgeving een uitstekende keuze.

Een ander uniek punt is dat dit de eerste PVC-vloer is zonder PVC. PVC staat voor PolyVinylChloride, een chemische stof die soms weekmakers kunnen bevatten. Deze vloer is ontworpen voor mensen die groen belangrijk vinden. De vloer is gemaakt van gerecycled materiaal en bevat geen enkele stof die als schadelijk beschouwd kan worden. Goed voor het milieu dus! Daarom bij Meister geen vinyl of PVC in de vloer, zonder de nadelen maar met alle voordelen ervan: onderhoudsgemakkelijk, extreme bestendigheid, robuust en watervast.

MeisterDesign Flex DD 400
Slanke designvloer met geringe opbouwhoogte. Met dit design wordt renoveren voor iedereen een eitje. De ondergrond waar de vloer op gelegd gaat worden hoeft bij de Meister Design Flex niet uitgebreid voorbereid te worden. Tegels, oud laminaat, beton, deze vloer kan alles aan. Met de speciale vormvaste Aquasafe plaat tekenen de oude vormen die zich onder de vloer bevinden zich niet af. Aan eventuele oneffenheden past de vloer zich probleemloos aan. Deze vloer is perfect als je snel en eenvoudig een nieuwe vloer in bijvoorbeeld de keuken of woonkamer wilt leggen.

De Meister Designfloor is er in drie verschillende types. Voor iedere ruimte is er een geschikt type. De MeisterDesign Flex vloer is perfect geschikt als renovatie over een niet geheel vlakke ondergrond. De vloer is speciaal ontworpen om gemakkelijk en snel te kunnen leggen. Ook is de vloer zeer stil door het SilentTouch®-oppervlak. Omdat hij zo flexibel is, is deze vloer geschikt voor alle woon- en slaapkamers, maar in het bijzonder in ruimtes die snel gerenoveerd moeten worden.

Als je voor een vloer met een warme uitstraling wilt gaan dan is de MeisterDesign Flex Wilde Eik donker 6960 een goede keuze. Ga je liever voor een apart design dan past de Cabin Board 6991 perfect bij je. De garantie is 25 jaar.


Inklappen

Selecteer een decor


Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Cabin Board 6991
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Desert Oak 6998
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Eik Arctic wit 6995
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Eik Greige 6959
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Eik Lakeside 6990
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Eik Oud Hout Leemgrijs 6986
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Golden Oak 6999
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Polar Eik 6994
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Wilde Eik Grijs 6977
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Zomereik Natuur 6983
€ 55,95

Deur MeisterDesign
Flex DD 400
Zomereik Pure 6985
€ 55,95


Waarom Voordeellaminaatvloeren?


Waarom Voordeellaminaatvloeren  Teveel besteld? Gratis retourservice Waarom Voordeellaminaatvloeren  Uitstekende service met scherpe prijs Waarom Voordeellaminaatvloeren  Gratis binnen afgeleverd vanaf € 500,- Waarom Voordeellaminaatvloeren  Betaal bij aflevering of 2% iDealkorting
Terug


Handig om te weten

Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 647 beoordelingen


Betaalmogelijkheden