Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Pvc  >  COREtec Pro Plus Stone laminaat | Voordeellaminaatvloeren

COREtec Pro Plus Stone


COREtec® Pro Plus Collectie, waar stijl en kracht samenkomen!


Na een dag hard werken wil je thuis komen en je hoofd tot rust laten komen. Je wilt niet voorzichtig hoeven zijn met stoelen verschuiven, je wilt je geen zorgen maken over vlekken als er een glas wijn valt. Je wilt onbezorgd visite uit kunnen nodigen die op hoge hakken binnen komen. Je wilt dat jouw viervoeter na een ... Lees verder

COREtec® Pro Plus Collectie, waar stijl en kracht samenkomen!


Na een dag hard werken wil je thuis komen en je hoofd tot rust laten komen. Je wilt niet voorzichtig hoeven zijn met stoelen verschuiven, je wilt je geen zorgen maken over vlekken als er een glas wijn valt. Je wilt onbezorgd visite uit kunnen nodigen die op hoge hakken binnen komen. Je wilt dat jouw viervoeter na een lange wandeling bij de kachel kan gaan liggen en geen schade achterlaat aan de vloer. Je wilt zeker weten dat jouw vloer bestand is tegen de fijne dingen uit het leven. En dat is exact waar COREtec Pro Plus Series voor is ontworpen. Eigenaren van veel belopen ruimtes zoals kantoren en winkels zweren bij de COREtec Pro Plus Series. Extra verstevigd en krasvrij gemaakt om aan de strengste eisen van de projectmarkt te voldoen.

Bij de drukte van een bedrijf past geen tijd om je zorgen te maken over de vloer. COREtec Pro Plus Stone is speciaal ontwikkeld voor bedrijven, openbare ruimtes en winkels. Tot in de kern. Zo heeft de COREtec Pro Plus Series een krasvaste slijtlaag. Een warme en stille tussenlaag en een ultra sterke kern. Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke kracht en uitstraling van echt hout en echte steen. Ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Uitzonderlijk natuurlijk uitzicht. Onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen om bestand te zijn tegen de invloeden van een hardwerkende bedrijfscultuur. Voel je het?

Sensationeel op het gebied van pvcvloeren zo kun je COREtec® Pro Plus Series van USFloors LVT wel noemen. Een klik pvc vloer die zonder problemen op elke ondergrond zijn weg vindt. Geëgaliseerd of niet. Het maakt niet uit of je nou een oude tegelvloer, een oude parketvloer of een gescheurde betonvloer hebt. De vloer is namelijk voorzien van een 1,5 mm dikke kurken onderlaag die alle oneffenheden opvangt en bovendien ook zeer geluiddempend is.

Echt sensationeel ja, Want welke laminaat, parket of pvcvloer heeft een ingebakken kurken ondervloer? Ja je hoort het goed, de ondervloer zit al aan de plank dus die kan je van de begroting schrappen! De plank zelf is ook een hele sensatie op zich. Want die is gemaakt van een mengsel van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl (WPC). Door deze samenstelling is de vloer overal in je huis te plaatsen. Tot zelfs in de badkamer! De COREtec Pro Plus Series is namelijk 100% waterdicht. De moderne PVC toplaag en de 0,05 millimeter dikke PU coating maken de plank af. De coating is zeer slijtvast, krasbestendig, vochtwerend en vuilafstotend.

Zodra je de Coretec Pro Plus Series thuis of op jouw bedrijfslocatie afgeleverd krijgt kun je direct beginnen met leggen. Acclimatiseren is namelijk niet nodig bij deze vloer. Vanwege het eenvoudige kliksysteem is deze vloer snel en gemakkelijk te leggen. De COREtec® Pro Plus Series collectie bestaat uit 3 verschillende plankformaten, 30 hout decoren en 4 steen decoren. Door het speciale Embossed in register zijn de planken bijna niet van echt te onderscheiden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cristal als je een mooie frisse kleur kiest. Of naar de Beaufort als je een stoere donkere vloer prefereert.

Kortom, de COREtec® pvcvloer krimpt niet, zet niet uit, is 100% watervast en door het geïntergreerde klikprofiel zeer makkelijk te plaatsen. De planken komen legklaar uit de doos en hoeven niet geacclimatiseerd te worden. Je hebt levenslange garantie op de vloer! Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je voor zeer lange tijd veel plezier zult hebben van deze sfeervolle en super sterke COREtec® pvcvloer.


Inklappen

Selecteer een decor


Deur COREtec
Pro Plus Stone
50 RLV 1701 Cristal
€ 49,50

Deur COREtec
Pro Plus Stone
50 RLV 1702 Stratosphere
€ 49,50

Deur COREtec
Pro Plus Stone
50 RLV 1703 Millenium
€ 49,50

Deur COREtec
Pro Plus Stone
50 RLV 1704 Beaufort
€ 49,50


Waarom Voordeellaminaatvloeren?


Waarom Voordeellaminaatvloeren  Teveel besteld? Gratis retourservice Waarom Voordeellaminaatvloeren  Uitstekende service met scherpe prijs Waarom Voordeellaminaatvloeren  Gratis binnen afgeleverd vanaf € 500,- Waarom Voordeellaminaatvloeren  Betaal bij aflevering of 2% iDealkorting
Terug


Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 688 beoordelingen


Betaalmogelijkheden