Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
YouTube
 Pinterest

Deuren en kasten op maat?
Voordeeldeuren.nl
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl


Voordeelvloeren  >  Laminaat
Filteren
EIGENSCHAPPEN
PRIJS
MODEL
UITVOERING
KLEUR
DIKTE
MERK
GARANTIE
GEBRUIKERSKLASSE


Toon resultaten (405)
Sorteren
Toon resultaten

Ambiant, warm en stijlvol laminaat, dat zich ook nog eens gemakkelijk laat onderhouden

Hoe leuk een plavuizen of houten vloer ook is, soms is het gemak van een laminaatvloer een doorslaggevende keuze. En er zijn meer redenen om te kiezen voor een laminaatvloer van Ambiant. Ambiant heeft de keuze uit tien uiteenlopen collecties en hebben allemaal een scherpe prijs. De kwaliteit van de toplaag van Ambiant laminaatvloeren is van hoog niveau net zoals het handige kliksysteem wat het plaatsen van de vloer tot een simpel klusje maakt. Aan de zijde waar de Ambiant vloeren in elkaar worden geklikt is een waslaag aangebracht waardoor het makkelijk in elkaar klikt en de klikverbinding beter is beschermd tegen vocht.
Lees verder over Ambiant laminaat
Ambiant beige eiken


Meer weergeven

Alle Ambiant laminaatvloeren zijn voorzien van groeven rondom (V4)

De trend van groeven rondom een laminaatplank is ook bij Ambiant goed vertegenwoordigd en dat past exact bij een merk dat vernieuwend is en laminaat naar een hoger niveau heeft gebracht. Wel zeven verschillende collecties zelfs! Groeven rondom de plank zorgen ervoor dat de plank-vorm eruit springt in een groot oppervlak. Hierdoor heeft de laminaatvloer de uitstraling van een echte houten vloer.

Uitstraling van echt hout in een laminaatvloer

De Ingelstad collectie heeft een luxe uitstraling. De vloer is geïnspireerd op echt hout. In tegenstelling tot echt houten vloeren kunnen de laminaatvloeren gecombineerd worden met vloerverwarming. De vloer heeft een lage warmte weerstand van 0.057 m² K/W. Van de Ingelstad collectie is ook nog een extra brede uitvoering. De Ambiant Ingelstad XB collectie. Deze planken hebben maar liefst een breedte van 326 mm in tegenstelling tot de originele collectie met een breedte van 244 mm.

Ambiant Expression tegellaminaat

Natuursteen wordt ook steeds meer toegepast in moderne interieurs. Nadeel is de prijs en het toch wel aanwezige loopgeluid. Tegellaminaatvloeren van Ambiant hebben de zelfde uitstraling maar dan voor een betaalbare prijs. In combinatie met de juiste ondervloer wordt het loopgeluid gedempt wat het woongenot een stuk verhoogt. Het onderhoud is simpel en kan net als een natuurstenen vloer onderhouden worden. Ambiant Expression collectie heeft vijf mooie decoren in uiteenlopen kleuren. Uiteraard uitgevoerd met subtiele groeven aan alle zijde van de tegel om het mooiste effect te krijgen.

We helpen je graag wanneer het jou uitkomt!

Wij bieden meer dan alleen laminaat. Je kan altijd rekenen op de hulp van onze Ambiant experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s 'avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over Ambiant laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies!

Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl Veel gestelde vragen Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 712 beoordelingen


Betaalmogelijkheden