Filteren
EIGENSCHAPPEN
PRIJS
MODEL
UITVOERING
KLEUR
DIKTE
MERK
GARANTIE
GEBRUIKERSKLASSE


Toon resultaten (517)
Sorteren
Toon resultaten

Bekijk al ons laminaat

Raak geïnspireerd door de verhalen achter de laminaatcollectie van BerryAlloc. De verschillende collecties zien er niet alleen uitstekend uit, maar zijn ook duurzaam, snel geplaatst en gemakkelijk te onderhouden. BerryAlloc neemt jou mee naar vier verschillende trends die passen bij jouw levensstijl en smaak op interieur.
Lees verder
Raak geïnspireerd door de verhalen achter de laminaatcollectie van BerryAlloc. De verschillende collecties zien er niet alleen uitstekend uit, maar zijn ook duurzaam, snel geplaatst en gemakkelijk te onderhouden. BerryAlloc neemt jou mee naar vier verschillende trends die passen bij jouw levensstijl en smaak op interieur.

De BerryAlloc Chic collectie brengt jou naar een ecologische, creatieve en inspiratievolle avontuur, hierbij passen onder andere de decoren Algarve Eik en de Tulp Eik.
Houdt jij van een spiritueel en serene leven? Je houdt van dagdromen en je wilt het liefst lichte en natuurlijk tinten terug zien komen? Kies dan voor decoren zoals Elegance Walnoot Arctisch of Riviera Millennium Eik Wit.
Ben je graag buiten en ben je dol op de natuur en houdt je van een pure en échte leven? Jouw favorieten liggen dan onder andere bij de decoren Elegance Natuurlijk Esdoorn en Elegance Klassieke Walnoot.
Wanneer je liever de hele dag op je mobiel de laatste nieuws aan het lezen bent, en nieuwe gadgets vinden jouw hobby is, kijk dan niet verder! De decoren Elegance Pecan Eik en Riviera Rialto Zwarte Den passen dan perfect in jouw interieur.

Heerlijke genieten op je nieuwe BerryAlloc laminaatvloer

Wanneer je thuis komt wil je het liefst genieten van rust. Jouw familie brengt jouw geluk en een mooi interieur hoort hier aansluitend bij. De structuur van het laminaat lijkt nét echt. Jouw vloer komt tot leven en brengt de ultieme sfeer in jouw woonkamer.

Jouw toevluchtsoord

Jouw huis, jouw regels. Je weet wat je wilt en wat jouw motto in het leven is. Samen met z’n twee of met de kinderen TV aan het kijken of aan tafel en bijkletsen over wat er vandaag is gebeurd. De mooie en de leukste momenten deel je immers samen. De perfecte interieur in combinatie met een BerryAlloc vloer voor jouw huis.

Diversiteit in BerryAlloc laminaat

De laminaatvloeren van BerryAlloc hebben een enorme diversiteit en verschillende functies. De vloeren zijn ultrasterk en voldoen aan de strengste eisen. Je kunt hierbij denken aan winkels en restaurants, waar veel mensen in- en uitlopen. De kwaliteit van de vloeren zijn speciaal hiervoor gemaakt. Daarnaast is het laminaat duurzaam. De BerryAlloc vloeren bevatten weinig vluchtige organische stoffen. Dit is beter voor onder andere uw gezondheid. Een BerryAlloc-vloer is mens- én milieuvriendelijk.

Ook zijn de BerryAlloc vloeren gemakkelijk te plaatsen. Met een unieke locksysteem (BestLoc en BestLoc X-Treme) heb je geen hamer meer nodig, je legt de planken simpel aan en achter elkaar, dankzij een speciale clip. Een indrukwekkende innovatie op zichzelf.

Je bent altijd welkom in onze showroom. Wij zorgen ervoor dat jij naar huis gaat met een goed gevoel en de juiste laminaatvloer hebt gekozen. Bel en of stuur ons een Whatsapp! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking. Inklappen


Laminaat


Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Welke ondervloer is de beste? Blauwe pijl Muurplint of plakplint? Blauwe pijl Zo bestel je een complete vloer Blauwe pijl Combinatie korting Blauwe pijl

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Blauwe pijl Showroom Blauwe pijl Bezorgen of afhalen Blauwe pijl Betaalmogelijkheden Blauwe pijl Retourneren Blauwe pijl Service Blauwe pijl
Rating starRating starRating starRating starRating star
9.5/10 van 591 beoordelingen


Betaalmogelijkheden